4x Zó verras je vrienden zomaar

Vriendschap is ontzettend mooi, het is ook niet vanzelfsprekend. Laat dat dus vooral een keertje merken. Laat je vrienden weten dat je om ze geeft. Dit kan met een leuke verrassing. Verrassingen zijn altijd fijn. Voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Je weet wat ze zeggen, geven is nog veel leuker dan krijgen. In deze blog gaan we je vier verrassing ideeën geven. Lees dus snel verder voor een flinke dosis inspiratie om jouw vrienden te laten weten hoeveel je om ze geeft!

· Woorden die er toe doen

Elke keer dat je een kaartje stuurt, een brief of een keertje belt, dat zijn de momenten die je vriendschap zo mooi maakt. Dit zijn ook de dingen die het meeste blijven hangen, je doet moeite. Dit soort kleine gebaren kunnen een grote impact hebben. Een klein gebaar, is vaak voor een ander helemaal niet klein. De ontvanger zal het ervaren als erg bijzonder en zo zal jullie band nog beter worden.

· Weet je nog?

Het is een prachtig gebaar om een verrassing te geven met een diepere betekenis. Geef bijvoorbeeld een item die staat voor een speciale herinnering samen. Ook schilderen of foto’s die de ontvanger doen denken aan mooie herinneringen, zijn een mooie verrassing.

· Dat kan je zelf toch ook

Zelf iets maken, het is een mooi gebaar, je stopt tijd in de ontvanger. Gebruik je hobby’s dus vooral voor een mooie verrassing. Wat je talent ook is. Of je nou goed kunt kleien of breien. Het maakt eigenlijk niet zo veel uit. Alleen al de aandacht die je erin stopt zal al worden gewaardeerd. Je vrienden zullen het cadeau zeker weten nog lang herinneren.

· Bloemen, dat is toch altijd goed?

Een fleurig bos bloemen is altijd fijn om te krijgen en te geven. De keuze is reuze. Zo is er altijd wel een bos die past bij de ontvanger. Je kunt ook een bos laten bezorgen, als je kiest voor bloemen bezorgen, is het een pas echt een grote verassing als ze aan komen.

Dit waren onze vier ideeën om een vriend te laten weten wat ze voor jou betekenen.