5x veel geld verdienen online: tips!

Door het coronavirus zitten we – tenzij je een vitaal beroep hebt – allemaal thuis. Misschien ben je gekort in je uren. Misschien krijg je geen opdrachten meer. Of misschien vind je het gewoon tijd voor verandering. Dan kan het interessant zijn om te kijken naar de mogelijkheden voor online werk. Wij geven vijf hele handige tips om veel geld te verdienen via het internet.

Verkoop met dropshipping

Al eens van ‘dropshipping’ gehoord? Een dropshipper heeft een eigen webshop. Hier worden bestellingen gedaan. Vervolgens worden deze bestellingen direct doorgezet naar de leverancier. Die zorgt niet alleen voor de verzending van het product, maar ook voor het contact met de klant. De dropshipper hoeft dus eigenlijk alleen de website te bouwen, de betalingen te ontvangen van de klant en een deel daarvan over te maken naar de leverancier. De rest houdt hij in eigen zak. Als je dit allemaal goed inricht, is het echt heel makkelijk om heel veel geld te verdienen.

Word professioneel gokker

Je kunt ook overwegen om het roer rigoureus om te gooien en professioneel gokker te worden. Doe mee aan pokertoernooien. Trek je beste blackjackstrategie uit de kast. Of waag het op een potje Frans roulette. Als je tijdens grote wedstrijden iets wint, is de kans groot dat dit ook meteen mega geldbedragen zijn. Tegelijkertijd bestaat ook de kans dat je geld verliest. Waarom we dit opnemen in een lijst met tips om online geld te verdienen? Nou, omdat je tegenwoordig ook via het internet zulke kansspelen kunt spelen. Bijvoorbeeld via onlinecasino.nl.

Handel in bitcoins

Verdiep je eens in de wereld van cryptocurrency en ga handelen in digitale valuta. Als je er eenmaal een beetje kennis van hebt, kun je hier heel veel geld mee verdienen. De koersen kunnen namelijk de ene dag tien procent dalen en de volgende dag juist verdubbelen. Wanneer je op het juiste moment instapt en op tijd weer je aandelen verkoopt, kun je flink wat cashen. Dit kan overigens ook op de gewone aandelen markt hoor. Je kunt– zeker nu, in tijden van corona – de gok wagen om in te stappen als de waarde laag is. Als de koers dan aantrekt gaat het hard.

Bied online diensten aan

Er zijn natuurlijk ook een heleboel diensten die je online kunt uitvoeren. Als freelancer kun je via het web bijvoorbeeld geld verdienen door teksten te schrijven, websites te bouwen, of software te ontwikkelen. Maar je kunt ook lesgeven in een vreemde taal, via Skype. Coachingsessies voeren via beeldbellen. Of workshops geven op afstand. Het is wel slim om aan andere verdienmodellen te werken dan alleen uurtje-factuurtje. Door een product, pakket of training te verkopen geef je jezelf meer zekerheid dan per losse opdracht.

Start een membership

Een populair optie die we graag verder toelichten, is het starten van een membership. Coaching is populair. Zeker nu meer dan één miljoen Nederlanders eigen baas zijn. Zij zijn zelfstandig ondernemers en willen graag meer leren. Over van alles. Onderhandelen, productivitieit, online zichtbaarheid. Maar niemand heeft álle kennis in pacht. Daarom zijn memberships ideaal. Hierin kun je alles combineren. Je geeft zelf advies over dat waar jij deskundig in bent. En voor andere onderwerpen schakel je externe experts in. Voor een vast bedrag per maand bied je je leden een heleboel kennis. En dat slaat aan!