Flexibiliteit in zakelijk leasen: perfect voor zzp’ers

Als zzp’er is de kans groot dat je te maken hebt met diverse projecten, fluctuerende inkomsten en constant veranderende behoeften. Het hebben van een goede auto is voor jou onmisbaar, maar wat als je geen grote investering wilt of kunt doen? In dit geval is zakelijk leasen voor misschien interessant. Een lease auto als zzp’er afsluiten geeft je de mogelijkheid om in de nieuwste auto’s te rijden en past bovendien perfect bij jouw flexibele levensstijl.

Ontdek de leaseopties

Zakelijk een auto leasen als zzp’er kan met verschillende leasevormen. Denk aan Short Lease, waarbij je een contract afsluit voor een periode van 12 tot 24 maanden. Of Stock Lease, waarbij je met korting in een jonge, gebruikte auto rijdt. Daarnaast heb je de keuze uit Operational Lease, Financial Lease en Private Lease.

Operational Lease

Met Operational Lease geniet je van volledige ontzorging. Je betaalt een vast bedrag per maand, waarin kosten voor onderhoud, reparaties, verzekering en wegenbelasting zijn inbegrepen. Als zzp'er hoef je je dus geen zorgen te maken over onvoorziene uitgaven, waardoor je je volledig kunt focussen op je bedrijf. Bovendien is er geen grote investering vooraf nodig, wat de cashflow van je onderneming ten goede komt.

Financial Lease

Financial Lease is de perfecte keuze als je uiteindelijk eigenaar wilt worden van je leaseauto. Je betaalt maandelijks een vast bedrag en aan het einde van de contractperiode is de auto van jou. Deze optie geeft je als zzp'er de mogelijkheid om te investeren in een bedrijfsmiddel, zonder direct een grote som geld te moeten neerleggen. Bovendien is de rente fiscaal aftrekbaar, wat Financial Lease een slimme investering maakt voor je onderneming.

Private Lease

Private Lease combineert het gemak van Operational Lease met de flexibiliteit van een particulier contract. Je rijdt in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand, zonder je druk te maken over onderhoud, wegenbelasting, pechhulp, verzekering of afschrijving. Voor zzp'ers die hun zakelijke en privékilometers willen scheiden, biedt deze vorm van leasen uitkomst. Daarnaast is het een ideale optie voor wie flexibel wil blijven in de groeiende en veranderende zakelijke activiteiten.

Zakelijk leasen: flexibiliteit, gemak en zekerheid

Kies voor de vrijheid en flexibiliteit die je verdient en laat je auto meegroeien met jou en je bedrijf. Welke leasevorm je als zzp’er ook kiest, zakelijk leasen stelt je in staat om snel in te spelen op veranderingen binnen je bedrijf. Je zit bovendien niet vast aan langdurige financiële verplichtingen en geniet van een leaseoplossing die past bij jouw ondernemende levensstijl.