Jennifer Lopez is een godin in de nieuwe Versace-campagne

Wauw, voor de nieuwe Versace-campagne met Jennifer Lopez en Kendall Jenner is maar één ouderwets woord en dat stoffen we speciaal voor J.Lo even af. Sexy! Herken je die jungle-print van die iconische jurk?

De campagne met de 50-jarige (!) Jennifer Lopez is geïnspireerd op de inmiddels iconische Versace-jurk met jungle-print. Die droeg ze voor het eerst tijdens de Grammy Awards in 2000. Tijdens de Milan Fashion Week in 2019 droeg ze een vernieuwde versie op de catwalk van de Versace Spring/Summer 2020 show en nu is er een complete campagne.

Jennifer Lopez in übersexy campagne voor Versace

Op Instagram teast Jennifer Lopez de nieuwe collectie met die legendarische Versace-print. Daarnaast onthult ze nieuwe jurkjes en andere fashion items. De foto’s zijn verbluffend, de campagne is übersexy. In onze tienerjaren was ze onze absolute crush. Toen hadden we niet gedacht dat ze dat nu nog steeds zou zijn. Scrol door de foto’s en bewonder.

Kendall Jenner

Naast J.Lo is Kendall Jenner, een van de meest gevraagde modellen van nu, ook te zien in de Versace-campagne. Ook weer in die iconische jungle-print, waarin ze genoegen moet nemen met een bijrol. Maar dat is logisch, als je naast J.Lo staat.

Dat 50 het nieuwe 30, of misschien wel het nieuwe 20 is, bewijst Jennifer Lopez al langer. “Vrouwen worden tegenwoordig met een andere houding oud. We zijn even fit als vrouwen van twintig en de manier waarop er naar ons wordt gekeken is veranderd. We zijn aantrekkelijke vrouwen met meer zelfvertrouwen dan voorheen. En dat is erg sexy voor mannen van elke leeftijd”, zei Jennifer Lopez eerder dit jaar in een interview. Hebben we niets aan toe te voegen.

Jennifer Lopez, versace, jungle, jurk, campagne, kendall jenner, ubersexy, fotos
Jennifer Lopez verraste de modewereld tijdens de Milan Fashion Week in 2019 (Afbeelding: AFP / Miguel Medina)