Kies voor een veilige trap met Stairz Traprenovatie

Kies voor een veilige trap met Stairz Traprenovatie - Klungel

Heb je kleine kinderen of word je een dagje ouder en vind je je trap maar een gevaarlijk obstakel in je huis? Maak deze dan extra veilig met een traprenovatie door Stairz. Je trap wordt hierdoor niet alleen veiliger, maar ook een stuk mooier. Dankzij een compleet nieuwe trapbekleding van PVC gaat je trap weer jarenlang mee en is deze voortaan onderhoudsvrij. Wil je graag een prachtige én tegelijkertijd veiligere trap in je woning? Kies dan voor een traprenovatie bij Stairz. Bekijk de website Stairz.nl voor meer informatie of lees verder.

Zorg dat je geen uitglijder op de trap maakt

Veel trappen zijn te glad, deze zijn glanzend gelakt waardoor er een glad oppervlak ontstaat. Dit kan erg gevaarlijk zijn, vooral voor oudere mensen of kleinere kinderen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en een val van de trap kan nare gevolgen hebben. Zorg daarom voor traptreden die niet glad zijn, dit kun je doen door te kiezen voor een traprenovatie door Stairz. Als je je trap door deze specialisten opnieuw laat bekleden, dan zijn de treden voorzien van een antisliplaag. De treden voelen hierdoor stroef aan, waardoor je meer grip hebt en de kans op uitglijden minimaal is. Zo weet je zeker dat iedereen veilig je trap op en af kan lopen. Wil je je trap nog veiliger maken? Kies dan ook voor trapverlichting.

Extra veiligheid met trapverlichting

Als je kiest voor nieuwe trapbekleding door Stairz, kun je ook meteen kiezen voor een traprenovatie met verlichting. De verlichting kan in de wangen van de trap of in de traptreden worden geplaatst. Hierdoor kun je in het donker ook eenvoudig je weg vinden op de trap. Kies voor verlichting met een bewegingssensor of een timer om energie te besparen. De verlichting maakt de trap extra veilig als het donker is, zeker voor ouderen of kinderen is dit een prettige gedachte.

Stairz Traprenovatie maakt jouw trap veilig

Lijkt het je wel iets om je trap te laten renoveren? Neem dan een kijkje op de website van Stairz. Je kunt hier verschillende trappen die zij hebben opgeleverd zien, bekijk de verschillende stijlen en bedenk wat jij mooi zou vinden in jouw huis. Als je advies wilt, kun je eenvoudig contact opnemen met deze traprenovatie-expert. Een adviesgesprek in de showroom of bij jou thuis is zo geregeld. Geef je huis een upgrade door je trap opnieuw te laten bekleden en zorg daarnaast voor extra veiligheid.