Uit welke bedrijfswagens kan je kiezen?

default

Het aanbod in bedrijfswagens is enorm groot. Logisch dus, dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet goed weet wat te kiezen. Je keuze hangt natuurlijk af van de hoeveelheid ruimte die je wil hebben in de wagen, het gewicht dat je doorgaans vervoert en de prijs die je wil betalen. Ook de looks van je nieuwe bedrijfsbus tellen uiteraard mee. Wat zijn populaire bedrijfswagens in Nederland? En wat is de beste manier om je oude bedrijfsauto snel kwijt te raken?

Bus voor je bedrijf: dit zijn populaire modellen

Een van de meest geliefde modellen onder Nederlandse ondernemers is de Volkswagen Transporter. Aangezien deze bus in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar is, vind je bij dit merk altijd een model dat bij jou en je bedrijf past. Is een aantrekkelijke prijs voor jou een belangrijke factor, dan kan je overwegen om een compact Renault Kangoo busje te kiezen. Wil je graag een bedrijfsbus die je klussen zo makkelijk mogelijk maakt, dan is een Ford Transit mogelijk een goede keuze. De laadruimte van de Ford Transit is namelijk ontworpen met het oog op de standaardmaten van bouwmaterialen en pallets. Ook is deze bedrijfswagen eenvoudig te onderhouden.

De meest functionele bedrijfswagen kiezen en je oude verkopen

Een praktische cabine waar je een administratief klusje kan doen, adapters voor het ophangen van opbergkasten, laadopeningen, onderhoudskosten. Het zijn allemaal elementen die meespelen bij je keuze voor een nieuwe bestelbus. Ook duurzaamheid en milieu zijn aspecten waar je wellicht rekening mee wil houden. Heb je een functionele bedrijfswagen gevonden, dan heb je uiteraard een koper nodig voor je oude bedrijfsauto. Je kunt natuurlijk via advertentieplatforms zelf een koper zoeken. Dit is echter tijdrovend, waardoor veel mensen er tegenwoordig voor kiezen om een opkoper van bedrijfswagens om een vrijblijvend bod te vragen.

Je oude bedrijfsauto inruilen of liever verkopen?

Je denkt misschien dat je je oude bus niet kan verkopen aan een opkoper bedrijfswagens, omdat het voertuig schade of bepaalde defecten heeft. Dit is gelukkig niet het geval. Veel bedrijven die bestelwagens inkopen nemen alle soorten bussen aan, ook met een verlopen apk. Door een opkoopbedrijf te kiezen dat een eerlijke prijs en een snelle afhandeling biedt, ben je per saldo voordeliger uit dan wanneer je je oude bus inruilt voor een nieuwe bij de dealer. Bij inruil loop je namelijk de korting mis die de dealer je kan bieden op de aanschaf van een nieuwe bedrijfsbus.