5 tips om een vrouw te versieren als een echte gentleman

Iedereen om je heen is aan het settelen en jij bent nog altijd de eeuwige vrijgezel. Van de ene naar de andere date, maar nooit een succes. Of jij vindt haar niet leuk, of zij zegt de tweede date gelijk af. Om feedback vragen is ook niet iets wat je doet, maar waar loopt het nou precies spaak? Met een aantal simpele tips ga jij vol zelfvertrouwen naar je volgende date en voor je het weet heb jij de vrouw van je leven ontmoet.

  1. Zelfvertrouwen

Accepteer jezelf zoals je bent en vertrouw op jezelf. Een man die zelfvertrouwen uitstraalt, is nou eenmaal erg aantrekkelijk! Dit straalt enthousiasme, stabiliteit en zekerheid uit. Een man die weet wat hij wil, waar die staat in het leven en weet wie hij is en wil zijn. Laat je ook niet gek maken als jij denkt dat de vrouw buiten jouw ‘league’ valt. Dat kan zij heel goed zelf bepalen en voelen. Bovendien heeft ze de eerste stap naar een date met jou al gezet.

  1. Toon interesse in haar

Vrouwen zijn over het algemeen wat langdradig en spraakzamer dan mannen. En dat kun je optimaal benutten door meer over haar te vragen en minder over jezelf te praten. Als zij iets vraagt, geef je natuurlijk wel antwoord. Maar laat zien dat je haar leuk en interessant vindt, en niet alleen haar lichaam. Luister naar wat ze zegt, en speel daar met oprechte aandacht op in. Geef haar tussendoor een complimentje, zoek oogcontact en wees niet bang om te flirten.

  1. Mannen met een plan

Vrouwen vinden het fijn als een man een duidelijk plan heeft. Ze weten wat ze willen in het leven en ze weten wat ze willen op de eerste (of tweede, of derde) date. Kom met een voorstel of een plan. “Laten we hier naartoe gaan en daarna bij restaurant X een hapje eten. Ik betaal!” Denk in een plan niet te standaard, bedenk iets leuks!

  1. Denk niet té veel na

Denk niet te veel na tijdens je date. Wees spontaan, en zit niet te veel in je hoofd. Als je merkt dat je te veel aan het nadenken bent, neem dan even een korte break. Ga naar het toilet en zet even alles van je af.

Benieuwd naar hoe je je date kan financieren?

Als je iedere week op date gaat, kan dat flink uit de hand lopen. Daar kun je maar beter financieel op voorbereid zijn. Kijk dan op https://www.anycoindirect.eu/nl.