/

Davide Heijmans: de vriendin en nu verloofde van Thierry Baudet

thierry baudet zijn vriendin

Thierry Baudet is op dit moment misschien wel de meest bekende en populaire politicus. Tijdens de recentelijke verkiezingen heeft Forum voor Democratie een hele hoop stemmen binnen gehaald. Nu is het alleen wel zo dat de meeste politici toch een beetje op de achtergrond blijven, we krijgen niet zo veel te weten over hun persoonlijkheid. Zo zijn er maar weinig mensen die weten dat Thierry Baudet een vriendin heeft. Aangezien de kans groot is dat je hier wat meer over zult weten zullen wij je vandaag alles laten zien over Davide Heijemans, de vriendin van Thierry Baudet.


Wie is Davide Heijemans?

De vriendin van Baudet heeft dus Davide Heijemans. Het is een 23 jarige dame die uit Hengelo komt. Deze dame heeft nog nooit eerder iets met een politicus gehad, het is dan ook meer toeval dat ze elkaar zijn tegengekomen. Als werk is ze fotograaf. Je kunt op internet het portfolio vinden van Davide Heijemans. Hier staan de meest recentelijke projecten in die zij uit handen heeft genomen op het gebied van fotografie. Of ze door wilt gaan met haar werk of dat ze mogelijk ook de politiek in wilt gaan is nog niet helemaal duidelijk. Het is natuurlijk afvragen of de relatie aan zal blijven. Dit weet je tegenwoordig immers nooit. We weten niet of Davide Heijemans ook verwant is met Forum Voor Democratie zelf. Het kan zijn dat ze lid is, maar het kan ook zijn dat ze helemaal geen uitgesproken mening heeft op het gebied van politiek. Wellicht dat ze hier in de toekomst wat meer duidelijkheid over zal gaan geven.

Hier ook wat beelden van de prachtige vriendin van Thierry.

De relatie werd als volgt bekend gemaakt door Baudet op Instagram: “Graag hadden we het langer privé gehouden, maar we merken dat het nieuws nu ook de media heeft bereikt. Dan kondigen we het liever zelf aan. Na bijna twee jaar om elkaar heen te hebben gedraaid heeft de liefde tussen Davide en mij de afgelopen maanden vleugels gekregen. We zijn verliefd. En verloofd.”. Hij zei ook nog het volgende als aanvulling: “Op dit moment houden we het bij deze eenmalige mededeling. Ik heb enorm veel zin in het nieuwe politieke jaar waarin Forum voor Democratie op 20 maart 2019 échte verandering gaat afdwingen. Daar wil ik me ook in de media de komende tijd op richten. Dank voor het respecteren van onze privacy.”

Prinsjesdag – de outfit van Davide Heijemans

Zoals je wellicht al weet is Davide Heijemans op dit moment verloof met Baudet. Het bijzondere aan deze relatie is dat Davide Heijemans pas 23 jaar oud is, dit is een stuk jonger dan Baudet zelf. Dit leeftijdsverschil heeft er overigens niet voor gezorgd dat ze minder verliefd zijn dan andere koppels. Davide Heijemans is al een paar keer in de media gekomen. De keer dat ze echt voor het eerst voor de camera is gekomen is tijdens Prinsjesdag. Het is overigens wel grappig dat Baudet haar meenam naar Prinsjesdag, ze zijn namelijk nog niet getrouwd. Er is uiteraard geen regel voor het meenemen van mensen naar Prinsjesdag, maar meestal is het zo dat alleen de echte echtgenoot of echtgenote mee al gaan. Hier laat Baudet dus zien dat hij het niet erg vindt om het anders aan te pakken. Tijdens deze dag droeg Davide Heijemans een zwarte jurk van Mart Visser. Baudet was zeer te spreken over de outfit van zijn vriendin Hij zei hier het volgende over: “Dank aan Edwin Smulders voor deze alziende foto’s. Dank aan Mart Visser voor dit couture kunstwerk. Dank aan de goden voor Davide”. Als dit geen echte liefde is dan weten wij het ook niet meer.

Groot aantal volgers

Een van de gevolgen die de relatie met zich mee heeft gebracht is het feit dat Davide Heijemans aanzienlijk meer Instagram volgers heeft. Vroeger had ze ook al een paar honderd volgers die haar foto’s mooi vonden, maar door de relatie met Baudet is het aantal volgers aanzienlijk toegenomen .Op dit moment zijn er ruim 6 duizend mensen die Davide Heijemans volgen. Het is overigens wel zo dat Davide Heijemans nog altijd een vrij afgeschermd leven heeft op social media. Ze voegt niet iedereen toe en ze gebruikt haar profiel echt nog altijd voor het delen van de foto’s die ze allemaal heeft gemaakt. Mocht je nu zelf willen zien wat voor foto’s er allemaal te vinden zijn dan raden wij je zeker aan om even zelf een kijkje te nemen op haar profiel.

Bruiloft staat op de planning

Ze zijn vorig jaar verloofd. Wanneer de bruiloft plaat zal gaan vinden weten we niet echt, dit moet nog bepaald worden. Ze hebben bijna twee jaar een relatie met elkaar gehad voordat ze besloten om de verloving aan te gaan. De kans is groot dat het een bruiloft zal zijn die niet in het openbaar wordt gehouden. Baudet wilt namelijk zijn politieke leven en zijn normale leven het liefst gescheiden houden. Mocht je nu op de hoogte willen blijven rondom de ontwikkelingen in de relatie dan raden wij je aan om Baudet te volgen op Instagram. Hier plaatst hij namelijk met regelmaat foto’s op van zijn vriendin, al valt het aantal nog relatief mee.

Op dit moment is Davide Heijemans nog altijd een klein beetje cameraschuw, we krijgen namelijk niet heel veel te zien van haar. De kans is groot dat dit echter wel zal gaan veranderen. Als Thierry Baudet bekender wordt en de relatie zal voortduren zal ook Davide Heijemans vaker te zien zijn. Het is toch leuk om kennis te kunnen maken met de vriendinnen van politici. Je zou immers bijna vergeten dat ze nog een normaal leven naast de politiek hebben!