Dé leukste producten voor in jouw kerstpakket

Hoewel het nog wel even duurt is het al bijna die periode van het jaar waarop de kerstpakketten weer de deur uit gaan. Kerst is voor veel bedrijven dé periode waarin ze kunnen laten zien hoe erg ze hun medewerkers waarderen. Nu is het samenstellen van een kerstpakket niet altijd even makkelijk. Wat voor soort spullen moet je er namelijk in doen voor jouw team? Als je op zoek bent naar inspiratie dan heb je geluk. In dit artikel laten wij je namelijk een selectie van spullen die het altijd goed doen voor de kerstpakketten!

Een luchtje voor in huis

De kerstperiode is natuurlijk de tijd waarin veel mensen binnen zitten. Aangezien het buiten koud weer is hoeft dit dan ook geen ramp te zijn. Nu ben jij als werkgever in staat om je mensen thuis nog een net even iets grotere mate van wooncomfort te geven. Met een lekker luchtje voor in huis weet je namelijk zeker dat iedereen helemaal zen zal worden tijdens deze vakantieperiode. De mogelijkheden lopen sterk uiteen, van vanille tot aan bergamot. Dankzij deze talloze opties is het dan ook mogelijk om altijd weer uit te komen bij een luchtje wat echt bij iemand past.

Een leuke olijfboom

Dit lijkt wellicht een heel raar idee, maar een olijfboompje is echt een ontzettend leuke optie voor in een kerstpakket. Het is namelijk zo dat vrijwel iedereen hier plek voor heeft. Of je nu een klein balkon hebt of een grote tuin, een olijfboompje zorgt altijd voor wat meer sfeer. Daar komt bij dat de kans groot is dat dit echt het laatste is wat je team aan ziet komen. Zo zorg je in ieder geval voor een leuke verrassing. Vergeet niet om er een kaartje bij te doen met tips voor de verzorging. Niet iedereen heeft namelijk even groene vingers.

Een gepersonaliseerde snijplank

Als je op zoek bent naar een persoonlijk cadeautje dan is een mooie snijplank een van de beste keuzes om voor te gaan. Het leuke aan deze optie is namelijk dat je alle kanten op kunt. Zo kun je kiezen voor een persoonlijke boodschap voor iemand, maar ook voor een snijplank voor het hele bedrijf. Er zijn zelfs bedrijven die je kunnen voorzien van snijplanken met de coördinaten van het bedrijf in de bovenhoek. Handig voor tijdens de borrels en ook nog eens super leuk om te zien.

De bovenstaande selectie is natuurlijk vrij beperkt. Voel je dan ook vrij om het op een andere manier aan te pakken. Het belangrijkste is dat het iets wordt waar je over na hebt gedacht. Wanneer je medewerkers zien dat ze iets krijgen waar tijd in zit dan wordt dit veel meer gewaardeerd. Wat je ook doet: blijf weg van de standaard dingen zoals een flesje wijn of een bonnetje. Het is niet alleen vrij saai, maar het laat zien dat je niet de tijd hebt genomen om creatief te zijn.