Hoe verzend jij je producten?

Online shoppen is razend populair, en hier moet je als bedrijf zijnde dan ook in mee gaan. Het kan dan ook zo maar zijn dat er ontzettend veel online wordt gekocht, waardoor er veel pakketjes verstuurd moeten worden. Het is dan wel handig om verschillende verzenddozen of verzendzakken op voorraad te hebben. Als je een aardige voorraad hebt, heb je namelijk altijd genoeg verzendmateriaal en weet je zeker dat de producten veilig en wel verstuurd worden. Wil je meer weten over de verschillende verzenverpakkingen? Lees dan snel verder! wij vertellen hier namelijk meer over.

Verzendzakken

Verzendzakken zijn ideaal om je producten in te verzenden, je stopt namelijk het product in de verzendzak en plakt het dicht met tape of een plakstrip. Er zijn verschillende zakken om je producten in te verzenden, denk aan budget zakken, verzendzakken met een enkele plakstrip en verzendzakken met een dubbele plakstrip. Als je kleding verkoopt heb je vaak dat mensen meer kleding bestellen, bijvoorbeeld twee maten van het zelfde kledingstuk, zodat ze zeker weten dat 1 van de twee past. Maar er gaat dan ook zeker 1 maat terug naar de winkel. Een verzendzak met dubbele plakstrip is hiervoor ideaal. Een plakstrip is namelijk voor het verzenden, en als de klant wat wil retourneren kan hij of zij de andere plakstrip gebruiken!

Een verzendzak met een enkele plakstrip

Als je net begonnen bent met het verzenden van producten is het begrijpelijk dat je er nog niet veel geld in wilt investeren. Budgetzakken zijn dan de ideale oplossing. Deze zakken hebben een enkele plakstrip en zijn iets dunner dan de andere verzendzakken. Als je een breekbaar product wilt versturen zijn budgetzakken niet aan te raden, maar voor kleding of andere producten is het ideaal.

Wil je meer weten over verschillende verzendverpakkingen?

Verzendzakken is de goedkope opties onder het verzendmateriaal, verzenddozen zijn namelijk een stuk duurder. Daarnaast nemen verzendzakken minder ruimte in beslag. Maar wil je graag meer weten over verzenddozen? Neem dan eens een kijkje op de website van de Rotimshop, hier staan namelijk verschillende verzenddozen en verzendzakken op. Daarnaast staat er ook nog eens uitleg bij. Hierdoor weet je zeker welk verzendmethode jij nodig hebt voor je bedrijf en producten.