10x waarom jij THC zou moeten gebruiken

In Nederland kennen we allemaal wel de geur van wiet. Je loopt door Amsterdam of een andere grote stad en op elke hoek van de straat staat er wel iemand met een joint in zijn handen. Roken is natuurlijk schadelijk voor je en wij raden dan ook niemand aan om te gaan roken. Maar er zitten wel werkende stoffen in wiet die veel voor jouw lichaam kunnen doen. Het levert enorm veel gezondheidsvoordelen op, ook voordelen waar jij misschien nooit aan gedacht had. Lees daarom snel verder.

1.    Voorkomen van blindheid

Er is ontdekt dat THC kan helpen om de druk in je ogen te verminderen. Deze druk zorgt normaal voor glaucoom, wanneer je dit niet verhelpt kan je blind worden. Je kan dit ook doen door CBD-olie in plaats van naar de Coffeeshop Amsterdam te gaan.

2.    Remmen van ontstekingen

Na verloop van tijd zal je als mensen meer ontstekingen ontwikkelen. Vooral het verminderen van deze problemen is vaak moeilijk. Met een beetje THC eens in de zoveel tijd kan je ontstekingen verminderen of zelfs voorkomen. Dit is uit onderzoek gebleken.

3.    Minder Stress

Stress is enorm slecht voor de mens. Helaas staan we vaak bol van de stress door werk, kinderen, een verbouwing en ga zo maar door. Wanneer je dagelijks een lichte hoeveelheid THC gebruikt zal je minder stress ervaren in je lichaam en leven.

4.    Verlichting van pijn

Vroeger werd wiet of het werkende middel THC gebuikt om de pijn te verlichten. Wanneer iemand pijn had bijvoorbeeld reumatische pijn of zelfs een ongeluk had gehad werd er een flinke dosis THC toegediend. Jij kan dit zelf ook doen wanneer je klachten hebt enkel dan met een lichtere dosis.

5.    Spierverslappende werking

Heb jij vaak last van kramp? Dan kan je daar op een hele makkelijke manier iets aan doen. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat een juiste dosis THC spierspacticiteit, krampen en pijnen kan verminderen.

6.    Longgezondheid

Roken is niet goed voor je. Dat weten we allemaal, maar toch is wiet wel goed voor je. Zo is uit studies gebleken dat THC kan helpen om de luchtwegen verder te openen. Maar dan zal je het niet moeten roken maar je kan natuurlijk wel CBD-olie gebruiken.

7.    Epilepsie behandeling

Het is bewezen dat THC epilepsie kan tegengaan. Natuurlijk is het nog steeds zo dat je vatbaar blijft voor epilepsie. Maar wanneer jij THC blijft gebruiken dan zullen de gevallen van epilepsie enorm verminderen.

8.    Tegen bijwerkingen van Chemo

Veel kankerpatiënten die zweren bij het gebruik van THC tijdens hun behandelingen. Zo kan het zijn dat je minder misselijk bent, je gebrek aan eetlust verdwijnt en nog meer positieve bijwerkingen.

9.    Eetlust verlies tegen

Het kan zijn dat je medicijnen moet gebruiken die de eetlust tegen gaan. Door dan THC te gebruiken zal je juist weer honger krijgen. Want te weinig voedingsstoffen binnenkrijgen is natuurlijk niet goed voor het menselijk lichaam.

10. Prettige bijwerking

Natuurlijk wanneer jij veel THC gebruikt heeft dat ook een prettige bijwerking. Zo word je er high van wat vooral goed werkt op de lachspieren. Maar ook voor de gezelligheid kan het af en toe best lekker zijn in plaats van een biertje.