5 positieve bijwerkingen van paddos en truffels

Wist je dat paddos en truffels een positieve bijwerking kunnen hebben op je gezondheid. Wij hebben deze positieve bijwerkingen op een rijtje voor je gezet.

Wanneer we denken aan paddos en truffels denken we vaak aan lekker trippen. Maar wist je ook dat paddos allerlei voordelen kunnen hebben na en tijdens gebruik. Zo zijn er een aantal onderzoeken gedaan naar de werkzame stoffen die er in paddos en truffels zitten. Bij veel geestverruimende middelen is veelvuldig gebruik niet goed voor je gezondheid. Maar kleine doseringen zo nu en dan kunnen je veel creatieve impulsen geven.

1.    Nieuwe inzichten

Paddos en truffels kunnen een positief effect hebben op jou als persoon. Zo kan het zijn dat je misschien veel in je hoofd zit of met onverwerkte problemen zit. Als jij paddos oftewel psilocybine kopen gaat, dan zal je na het gebruik merken dat je interne struggels tegengaat. Een trip laat je vaak even van een afstand naar je leven kijken. Zo kan je zien of je alles wel op de rit hebt of juist niet.

2.    Verbindingen in je hersenen

Een ander positief effect dat psilocybine op je heeft zijn de verbindingen die worden gemaakt tussen verschillende hersenhelften. Zo zullen bepaalde gedeeltes in je hersenen met elkaar gaan communiceren. Je hersenen werken op een hoger niveau dan normaal wanneer jij aan het trippen bent. Dit kan ervoor zorgen dat je creatiever en productiever wordt in de nasleep na de trip.

3.    Persoonlijke verandering

Nu kan het zijn dat je dus van slechte gewoontes afkomt, dat je creatiever wordt. Maar er zijn ook mensen die zeggen dat een paddo ervaring ervoor heeft gezorgd dat ze een ander mens zijn geworden. Het kan zijn dat je opener wordt of dat je minder last van angst krijgt en je meer leert ontspannen. Truffels hollandia hebben ditzelfde effect.

4.    Je stemming wordt beter

Waar bij het gebruik van cannabis je stemming vaak al verbetert zal dat bij truffels of paddos niet anders zijn. Zo wist misschien al dat je van trippen enorm moet lachen. Je zal er dus enorm om kunnen lachen en veel plezier van krijgen.

5.    Creatiever

Wist je dat de meest geniale componisten hun muziek hebben gemaakt met drugs op. Zo zijn er veel artiesten die van een blowtje houden omdat het hun creatiever maakt. Maar er zijn ook schilders die prachtig kunnen schilderen met een handje truffels op.