5 veelvoorkomende frustraties bij boxershorts

Op zoek naar de juiste boxer voor jouw lichaam? Dan moet je eerst weten wat de grootste frustraties zijn voor de gemiddelde man. Wij helpen je zoeken naar de beste boxers!

Je bent de hele dag met een hoge stem aan het praten omdat je boxer zo strak zit. Of wanneer je maar een beetje bukt kan iedereen je bilspleet zien. Dit zijn twee frustraties die veelvoorkomend zijn wanneer mannen een boxer dragen. Maar er zijn er nog meer. Na het lezen van deze blog hopen wij dat we je geholpen hebben bij het vinden van de juiste boxer. ‘Let’s dive in’

#1 Prijzige onderbroeken

Aan alle kanten merken we dat het leven duurder wordt. Zelfs een simpele boxer kan al flink aan de prijs zijn. Dit terwijl iedereen een goed setje onderbroeken nodig heeft. Klik op de link en vind de boxershort sale voor heren ondergoed. Zo betaal je niet te veel voor een goede boxer. We kunnen dus gelijk korte metten maken met deze onderbroeken frustratie.

#2 Kruipende boxers

Een veelvoorkomende frustratie is toch wel dat je boxer alle kanten opgaat. Dan weer heb je de boxer in je bilnaad zitten en dan begint hij weer ineens af te zakken wanneer je een beetje beweegt. Vooral wanneer je vaak sport kan dit laatste een flinke frustratie zijn. Je moet een squad doen en vervolgens kan hierna iedereen de bovenkant van je billen zien. Zorg daarom altijd dat je weet wat de juiste pasvorm is van de boxers die je koopt.

#3 Gebrek aan draagcomfort

Er zit altijd rek in een onderbroek of een boxer. Maar je kent vast wel de onderbroeken waar na twee uur dragen alweer de rek uit is. Hierna is het net een plunjezak waar je de hele dag in moet rondlopen. Goed draagcomfort is natuurlijk ontzettend belangrijk bij een boxer. Om je zaakje op de goede plek te houden kan je dus kijken of de boxer is voorzien van een package. Deze geeft daar iets meer ruimte waardoor je meteen een groot verschil gaat merken in draagcomfort.

#4 Dubbelvouwen van de tailleband

Het probleem van veel boxers is dat ze een tailleband hebben die niet uit één stuk elastiek gemaakt zijn. Hierdoor vouwen ze om de haverklap dubbel. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van je boxer. Je kan heel gemakkelijk testen of je een boxer of onderbroek hebt met een goede tailleband. Dit doe je door hem zelf om te vouwen en te kijken of hij gelijk weer goed terug flapt. Doet hij dit niet, dan heb je te maken met een tailleband van slechte kwaliteit oftewel een slechte boxer.

#5 Losse draadjes

Iedereen kent het probleem wel wanneer je een boxer lange tijd hebt dat hij steeds meer begint te rafelen. Dit is heel gewoon bij een oudere boxer. Maar wanneer je een boxer net hebt gekocht mag hij dit absoluut niet doen. Dus let goed op of jouw boxer niet al binnen één of twee keer wassen begint te rafelen. Want dan is er een ‘’steekje los’’.