//

Beste nieuwe games die in 2020 uitkomen

Voor elk nieuw jaar komt ook alles nieuw uit. Zo ook nieuwe games! Game liefhebbers kunnen weer volop nieuwe spelletjes spelen en ontdekken. Daarom hebben wij de beste nieuwe games die in 2020 uitkomen op een rijtje gezet. Ook games voor meerdere platformen.

The Last of Us Part 2

Platform: Playstation

Release datum: 29 mei 2020

De ontwikkelaar Naughty Dog’s games weten de spanning op te bouwen met de komst van de nieuwe game. In 2013 kwam de eerste game uit en in 2016 werd de nieuwe game aangekondigd. Dus zeven jaar na de eerste game komen ze met een nieuwe game. En wat voor een. Als je de trailer van The Last of Us Part 2 moet geloven, ziet deze game er intens realistisch uit! Het verhaal speelt zich vijf jaar na de vorige game, The last of us, af en de hoofdthema’s zijn wraak en haat. Volgens veel gameliefhebbers zal het lange wachten het waard zijn en kunnen we veel verwachten van de game. In de game zul je weer dieper in het leven van Ellie graven.

Animal Crossing: New horizons

Platform: Switch

Release datum: 20 maart 2020

Eigenlijk zou deze game in 2019 uitkomen, maar dit werd uitgesteld naar 2020. Niet getreurd: er zijn een hoop nieuwe dingen. Je kunt nu meubels buiten plaatsen, over de slootjes springen, paden aanleggen en zelfs je eigen meubels ontwerpen. Het super exclusieve eilandleven-pakket met Tom Nook heeft allemaal verrassingen voor je in petto als je even uit de dag wilt ontsnappen. Er is veel vrijheid en een zorgeloos bestaan vol creativiteit: je geeft de game vorm op de manier hoe jij dat wilt. Verzamel grondstoffen en doe er daarna mee wat je wilt. Geniet van het eilandleven!

Cyberpunk 2077

Platformen: Playstation 4, Xbox One en PC

Release datum: 16 april

Voor de fans van de acteur Keanu Reeves is dit echt een game om naar uit te kijken. Hij wordt erg realistisch weergegeven in de game. De game is een soort futuristische Grand Theft Auto, maar dan met meer technologie. Beide lijken de games ook net een film. In cyberpunk 2077 krijg je de kans om controle te krijgen over huurling V. De game, ontwikkelt door de makers van de witcher-serie, neemt je mee in een wereld van hackers, strijders en andere vreemde types.

Final Fantasy VII Remake

Platform: Playstation 4

Release datum: 3 maart

De wereld van de Final Fantasy VII Remake is onder controle gekomen van Shinra Electric Power Company. Een wat duister bedrijf die de levenskracht van de planeet beheerst. Het is in tijden een erg moderne variant van het meest iconische rollen spel. Het spel zal door ontwikkelaar Square Enix in delen gereleased worden. Dit deel van de game zou plaats gaan vinden in Midgar. Hier is een anti-Shinra organisatie, de Avalanche, die tegen Shinra Electric vecht. Het zal nog dieper gaan in de gebeurtenissen in Midgar dan in de originele Final Fantasy VII.

Waar wacht je nog op! Zet de release data in je agenda en haal die game in huis. Zo kun je weer wat uren vooruit. Alleen of met je vrienden!