De 5 beste telefoons voor weinig geld

Je bent opzoek naar een nieuwe telefoon maar wil zeker niet te veel geld uitgeven? Wij hebben een aantal telefoons voor je op een rij gezet. Te beginnen met de Google Pixel 7. Deze is pas sinds kort op de Nederlandse markt verkrijgbaar, maar heeft een goede prijs voor een vlaggenschip smartphone. Bekijk onze top 5 van beste telefoons voor een zachte prijs.

Google Pixel 7

Met de komst van de nieuwe Google Pixel 7 is er een nieuwe parel op de markt. De standaard telefoon gaat voor 649 euro met je mee naar huis. Nu denk je misschien: ‘’maar dit is de duurste telefoon in deze lijst’’. Dit klopt, maar wanneer je hem vergelijkt met een iPhone scoort hij nagenoeg even goed. Voor relatief weinig geld heb jij dus een gouden telefoon in je broekzak. Wil je de Google pixel 7 pro kopen, dan betaal met 899 euro net even wat meer.

Realme GT 2

Voor 474 euro heb je de Realme GT 2 in huis. Deze staat bekend als een telefoon met hoge videokwaliteit. Daarnaast maak je foto’s met een 50 megapixelcamera. Het scherm is net als bij normale smartphone merken 6.6 inch. Hij heeft een opslaggeheugen van 128GB, dit is helaas niet uit te bereiden. Hij is voorzien van een goede processor, hierdoor is gamen op deze telefoon geen enkel probleem. Moeiteloos speel je dus iedere laatste game.

OnePlus Nord 2

Deze telefoon kwam al meer dan een jaar geleden uit. Toch blijft hij nog boven aan staan in deze lijst. Dit komt door zijn lage gewicht en batterijduur die extreem lang meegaat. Deze OnePlus heeft eigenlijk gewoon het totaalpakket en je betaald er maar 276 euro voor. Dat is veruit de goedkoopste telefoon in de lijst. Hiervoor koop je een telefoon met een 8GB Ram geheugen en 128GB opslaggeheugen. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren, grijs en blauw.

Motorola Moto G200

Het is duidelijk dat je niet te veel geld uit wil geven aan een telefoon. Je bent inmiddels namelijk al beland bij de 4de telefoon in deze lijst. Het gaat hier om de Motorola Moto G200 die 5G ready is. Voor 381 euro koop je een telefoon met een 108 MP camera. Hiermee kan je vooral goede foto’s maken met weinig licht. Het grote nadeel van deze telefoon is toch wel dat het design wat goedkoop aanvoelt. Ook werkt de Android nou niet bepaald vlekkeloos. Maar toch een goede aankoop voor deze prijs.

Samsung Galaxy s20 FE

Jazeker, er staat ook een Samsung in deze lijst. Want als we het hebben over goede Android telefoons dan komen we toch echt uit bij Samsung. Deze twee generaties oude Samsung is inmiddels 600 euro en daarmee net iets goedkoper dan de Google Pixel 7. Hij heeft lange batterijduur en een krachtige processor. De camera’s zijn zeer goed zoals je bij een Samsung mag verwachten. De display zorgt voor een levendig design. Toch zouden wij voor die 49 euro meer kiezen voor de Google Pixel 7.