Geld verdienen met crypto, op 5 simpele manieren

Met online crypto geld verdienen, of zelfs financieel onafhankelijk worden. Het is een droom van velen, maar zeker niet voor iedereen weggelegd. Wij geven je 5 methodes zodat jij geld kan leren verdienen met de cryptomarkt.

Een interessante markt om geld te verdienen is de cryptomarkt. Er zijn handelaren die van de één op de andere dag van 10.000 euro een miljoen weten te maken. Helaas zijn dit de droomverhalen en is geld verdienen met crypto een stuk moeilijker dan dat. Was jij in 2010 al ingestapt in Bitcoin dan had je nu misschien wel miljoenen op je bankrekening. Maar ook in deze tijd zijn er zeker nog mogelijkheden om veel geld te verdienen met crypto. Laten we het er eens over hebben.

1.    Vroeg investeren in kleine munten

Wil je echte klappers maken, dan is het goed om vroegtijdig geld te investeren in kleine beginnende munten. Je kan online opzoek gaan naar veelbelovende munten zoals terra luna, maar je kan ook gewoon random een paar aanschaffen. Sommige munten kosten nog geen cent voor een hele crypto en anderen zijn een stuk duurder. Maar zit je er goed bij en heb je de juiste munt te pakken, dan kan het zijn dat jij volgende week al in een met pensioen kan gaan. Dit is volgens crypto-experts de manieren om snel geld te verdienen met crypto.

2.    Passief inkomen met rente

Er is nog een mogelijkheid om makkelijk geld te verdienen met crypto. Dit is door je crypto vast te zetten. Je geeft hiermee de munt de mogelijkheid om te groeien, de rente die je hiermee verdient kan je als winst weer wegzetten. Hoe langer jij hem vastzet hoe langer de periode is dat je rent kan verdienen. Misschien is het niet de snelste manier om geld te verdienen met crypto, maar wel de makkelijkste.

3.    Dagelijks handelen

Dit wordt ook wel daytrading genoemd. Hiervoor moet je alleen wel voldoende kennis in huis hebben om aan de slag te gaan. Je moet in kunnen schatten wanneer crypto’s gaan dalen of juist stijgen. Wanneer je een goede daytrader bent kan je behoorlijk wat geld verdienen. Maar het is wel een stuk intensiever dan de twee bovenstaande methodes.

4.    Lange termijn crypto investering

Bij de cryptomarkt werkt het eigenlijk net als bij beleggen. Hoe langer je geld blijft investeren hoe groter de kans is dat je over 10 tot 20 jaar behoorlijk wat hebt verdiend. Wanneer je investeert voor de langere termijn moet je wel enkel geld inzetten dat je kan missen. Ga dus nooit investeren met al je spaargeld. De markt kan ook altijd inzakken waardoor jij je volledige inzet kwijt bent.

5.    Gratis airdrop crypto’s

Het klinkt misschien onwerkelijk, maar je kan ook gratis crypto’s krijgen. Deze heten ook wel airdrops. Er zijn bepaalde cryptocurrency’s die nog niet zo lang bestaan. Ze willen toch binnen korte tijd bij een groter publiek bekend worden. Ze geven crypto’s gratis weg als actieve marketingstrategie. Het kan zijn dat jij een gratis crypto hebt ontvangen die over een paar jaar duizenden euro’s waard is geworden. Dat is toch lekker verdienen.