Manieren om geld te verdienen online

Door covid-19 zijn er veel dingen veranderd en hebben we bovendien nieuwe inzichten gekregen. Zo heeft de komst van het coronavirus ons ook geleerd dat je veel vanuit huis kan doen, waaronder ook werken. Sindsdien is het werken vanuit huis steeds populairder geworden. Ook na de corona crisis blijkt het dat veel Nederlandse bedrijven zich fors willen inzetten op thuiswerken. Dit bleek uit een onderzoek onder 1.100 bedrijven als steekproef. Het thuiswerken wordt steeds gangbaarder en laten we nou eerlijk zijn: het brengt ook veel voordelen met zich mee. Het scheelt reistijd en het geeft je als medewerker meer vrijheid. Maar welke manieren zijn er allemaal om geld te verdienen online? Het kan ook voor jou de realiteit worden om vanaf morgen thuis te werken. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle manieren hoe je thuis geld kan verdienen. Ben je hier geïnteresseerd in? Lees dan verder. 

Schrijven

Heb jij het altijd al leuk gevonden om je gedachte op papier te zetten? En heb jij een sterke mening of vind jij het leuk om je verhalen te delen? Misschien is het werken als schrijver iets voor jou. Misschien denk je dan aan een traditionele manier van schrijven, bijvoorbeeld het schrijven van een boek. Maar er zijn veel meer andere manieren om vanuit huis geld te verdienen met schrijven. Je kunt bijvoorbeeld een blog beginnen over iets wat jou passioneert of over iets waar jij veel affiniteit mee hebt. Het is makkelijker dan je denkt om tegenwoordig een eigen website te beginnen!

Webcam

Ben jij niet erg preuts aangelegd en houd jij van de spanning die erbij komt kijken als je denkt aan sekswerk? Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt, maar als je al langere tijd open staat voor sekswerk, dan is dit ook een manier om geld te verdienen vanuit huis. Bovendien verdient het relatief veel geld binnen enkele uren. Achter de schermen durf je als camgirl meer, omdat er geen fysiek contact bij komt kijken. Bovendien geeft het sommige sekswerkers meer zelfvertrouwen om vanuit een vertrouwde plek zoals thuis te werken in plaats vanuit een meer traditionele plek zoals de tippelzone of achter het raam. Maar hoe zit het dan met webcamsex? Dat kan wel vanuit huis. Via Thuis.nl kun je als klant webcamsex hebben met een andere sekswerker die thuis werkt. Je kunt als camgirl bovendien werken wanneer en hoelang je wilt. Het brengt veel vrijheid met zich mee en een manier om vanuit huis geld mee te verdienen.

Influencer 

Heb jij een unieke persoonlijkheid of maak jij dingen mee die uitzonderlijk zijn? En ben jij creatief aangelegd? Als je het niet vervelend vindt om te poseren op een foto of misschien zelfs ontzettend leuk, dan is een beroep als influencer misschien wel iets voor jou. Via verschillende social media kanalen kun je starten als influencer. Voornamelijk Instagram is een erg populair social media kanaal om geld te verdienen als influencer. Je verdient als influencer geld met elke foto die je post. Zo kun je tussen de 500 euro en 2000 euro ontvangen per post. Je hebt bekende influencers met ontzettend veel volgers, maar ook influencers met minder volgers en bekendheid. Ook het proberen waard dus!