Ontdek dé beste haarproducten van 2022

Als het aankomt op je kapsel is het natuurlijk van cruciaal belang om de beste haarproducten in huis te halen. Dit zorgt niet alleen voor een veel mooiere coup, maar het is ook nog eens veel beter voor je haar. Nu vragen veel mannen en vrouwen zich af welke producten zij eigenlijk zouden moeten bestellen bij de kappersgroothandel. Ben je benieuwd welke producten ook jij in je kastje moet hebben staan? Lees dan snel verder, we hebben namelijk dé beste haarproducten van 2022 voor jou op een rijtje gezet!

Slip Small Slipsilk Scrunchies

Hoewel een haarbandje natuurlijk alleen bedoeld is om je haar op een vaste plek te houden kunnen bepaalde bandjes zorgen voor afgebroken haarzakjes. Slip, het merk dat vooral bekend staat om zijn luxe kussenslopen, maakt sinds kort haarbanden die het de prijs meer dan waard zijn. Het zachte zijden materiaal laat geen vouwen achter en rekt niet uit. Dit maakt het echt dé aankoop voor alle dames die nog zoeken naar goede haarbandjes. Het is ook nog eens leuk dat je voor talloze verschillende kleuren kunt kiezen.

Vegamour GRO Revitalizing Shampoo

Als het aankomt op kapsels bestaat er niet zoiets als te veel volume. Vegamour GRO Revitalizing Shampoo is met name geschikt voor mensen met steil haar, al kan je het ook gebruiken voor ander soort haarstijlen. Deze shampoo voegt body, glans en zachtheid toe zodat je altijd weer over een prachtige haardos beschikt. Wat deze volume gevende shampoo uniek maakt, is de infusie van GRO Hair Serum om de groei te bevorderen. Hiermee zorg je eenvoudig voor voller en dikker uitziend haar. Het is geen goedkope shampoo, maar als je ziet wat het voor je haar kan doen wil je echt niet meer terug naar je vorige haarshampoo.

Davines OI Conditioner

Dit is een super populair merk geliefd om zijn ultra-hydraterende formule. In de crème zitten alle stoffen die je haar nodig heeft om te groeien. Daarnaast bevat het antioxidanten en beta-caroteen-rijke roucou olie. Dit maakt het echt een must have voor je eigen haar routine. Het verschil in textuur is onmiskenbaar na elke behandeling. Je haar wordt zijdezacht en veel makkelijker om door te kammen. Niet alleen leuk voor de dames, maar ook voor de heren die zeker willen weten dat ze er altijd weer tip top bij zullen lopen.

We raden je echt aan om haarproducten te kiezen van betrouwbare merken van een hoge kwaliteit. Dit is namelijk de enige manier waarop je in staat bent om jouw haar op de best mogelijke manier te ondersteunen. Producten van slechte kwaliteit zorgen vaak voor afbreuk van de haarzakjes, met als gevolg dat de algemene gezondheid van je haar achteruit gaat. Daar komt bij dat het bij mensen met vrij dun haar zelfs kan zorgen voor haaruitval. Niet waar je op zit te wachten natuurlijk!