Vijf leuke trends voor jongens!

Ook na de pandemie gaat jouw kind waarschijnlijk weer steeds vaker naar buiten. We zoeken allemaal gezelligheid op en gaan erop uit met ons gezin of familie. Wat hebben we hier ook allemaal lang opgewacht en wat is het fijn dat het weer kan. En laten we eerlijk zijn, het is bovendien ook weer prettig dat we de nieuwste kledingstukken aan de buitenwereld kunnen laten zien. Is jouw kind ook toe aan een nieuwe garderobe? Dan is het misschien tijd voor nieuwe kleding! Je kunt oude kleding bijvoorbeeld doneren aan arme kinderen. Maar wat is tegenwoordig hip onder jongens? Van spijkerjassen voor jongens tot bodywarmers, wij hebben de vijf leukste trends voor jou opgesomd. Lees dus snel verder!

Spijkerjassen

Het allerbelangrijkste kledingstuk wat niet kan ontbreken in een jongens kleding kast is de spijkerjas. Het spijkerjasje voor kinderen raakt namelijk nooit uit de mode. Door de stoere zakken en de spijkerstof is het een musthave. Bovendien verschilt elke spijkerjasje weer van de ander, door de verschillende tinten spijker en het model. Zo is een spijkerjas voor jongens in een donkere tint maar ook in een lichte tint jeans verkrijgbaar. Maar wanneer draag je dan een spijkerjas? Het grote voordeel van dit kledingstuk is dat het bijna altijd wel gedragen kan worden. Je kunt het combineren met een nette broek, maar ook met een stoere outfit. Een kwalitatief goed spijkerjasje gaat voor langere tijd mee en is een echte investering.

Polo’s

Daarnaast kun je met een mooie jongens polo ook niet snel de mist ingaan. Jongens polo’s zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en zijn vaak gemaakt van katoen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit van dit kledingstuk erg lang meegaat. Bovendien zorgt het katoen dat de jongens polo goed ademt. Net als het spijkerjasje kun je met een polo zowel casual als sportief gekleed gaan. Een polo hoeft tegenwoordig dus helemaal niet meer netjes gecombineerd te worden, maar kan eigenlijk altijd wel gedragen worden.

Bodywarmer

Er is toch niets zo fijn als een bodywarmer als het kouder wordt. Ook voor jouw jongen is de bodywarmer weer hartstikke hip aan het worden. Je kunt het combineren met een mooie, nette broek, maar ook met een wijdere broek en een stoere outfit. Het is een praktisch kledingstuk als een winterjas nog te warm is, maar slechts een shirt met lange mouwen te koud. De bodywarmer is weer terug van weggeweest, dus mis het niet dit jaar.

Felle kleuren 

Felle kleuren waren deze zomer misschien wel de meest opvallende trend. De intense en vrolijke kleuren zijn namelijk helemaal trendy. Dit enthousiasme en deze felle kleurtjes kunnen dus ook niet ontbreken in een jongens kledingkast. Daarnaast zag je ook veel prints deze zomer, van klassieke tot aan nieuwe prints. Het speelse karakter van prints en kleuren is dus hartstikke leuk om te combineren bij jongens. Bovendien past het speelse karakter van deze trend ook bij de leeftijd van de jongens. Want het leven is toch veel te kort om grauwe kleuren te dragen? Experimenteer dus met de heerlijke felle kleuren!