De beste telefoons voor mannen die niet van teveel poespas houden

Als je op zoek bent naar een nieuwe telefoon, maar niet op zoek bent naar een apparaat waar allerlei innovatieve of technische snufjes zitten, dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een smartphone die gewoon allround goed zijn werk doet, maar niet extreem bijzonder is in zijn features. Dat scheelt – want smartphones die goed werken maar ook niet allerlei ingewikkelde snufjes bezitten zijn vaak een stuk goedkoper dan wanneer je op zoek gaat naar gadgets die  nieuwste van het nieuwste bezitten.

iPhone 12

De iPhone 12 doet precies wat je wil dat hij doet en daarmee voldoet hij aan de verwachtingen van iedereen die een smartphone wil hebben van goede kwaliteit, maar onder alle extreme poespas. Dit model heeft een prima batterij, een snelle processor en een mooie camera. Qua uiterlijk is de iPhone 12 een mix tussen de iPhone 10 en de iPhone 4. Het design is iets hoekiger en rechter dan de iPhones van de vorige generatie. De achterkant blijft is gemaakt van glas, waardoor het met deze telefoon ook makkelijk is hem draadloos op te laden. Ben je fan? Dan kun je de iPhone 12 kopen bij Tele2.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Uiteraard is er ook een model die beter bij Android liefhebbers past. De Samsung Galaxy S22 Ultra wordt geroemd vanuit verschillende landen, en dat is niet zonder reden. `De telefoon is relatief niet heel duur maar wel groots in kunnen. Zo noemen bepaalde technologieliefhebbers de telefoon zelfs de beste Samsung Note in jaren. Dat zegt wat! In dit model is de geoptimaliseerde camera van de Galaxy S21 Ultra toegepast die maar liefst 108 mp bezit.

Xiaomi Redmi Note 9 pro

Liever nog iets meer kunnen besparen op je smartphone? Dan is de Xiami Redmi Note 9 pro wellicht echt wat voor jou. Deze smartphone mag dan wel niet alle nieuwste snufjes of technologieën bezitten, hij doet precies wat ‘ie moet doen en is daarmee heel geschikt voor iedereen die een telefoon nodig heeft om te bellen en te internetten, maar niet per se de nieuwste of de beste camera hoeft te hebben.

Poco F4

Deze smartphone van Poco is een echte topper wat betreft prijs-kwaliteitverhouding. De prijs is laag, maar de kwaliteit niet. Dit is een echte allrounder en kan precies alles wat je wil een smartphone doet. In dit model zit een extreem snelle processor verwerkt, de Snapdragon 895. Momenteel is de Poco F4 nog niet verkrijgbaar in Nederland, maar je zou hem natuurlijk wel kunnen aanschaffen tijdens een trip naar het buitenland en ook het online bestellen van smartphones wordt steeds makkelijker.

Nokia

Als je het liefst écht helemaal back to basic gaat, dan zou je ook een Nokia kunnen aanschaffen. Er zijn steeds meer mensen die besluiten dat alle prikkels van een smartphone hen eerder onrustig maken dan rust geven, en dat ze daardoor liever kiezen voor een model met zo min mogelijk poespas. Zelfs Mark Rutte gebruikt een Nokia, al wist hij daar wel sms’jes op, tot onvrede van het parlement. Dit heeft nog behoorlijk wat discussies opgeleverd.